Medi ambient

El Parc Natural del Fondo tancat a causa de les retallades pressupostàries

Ha reduït al màxim els mitjans personals i diumenge romania tancat al públic el centre d'interpretació

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, va explicar ahir diumenge 25 de novembre que les retallades que ha portat a terme el Consell en matèria de Medi Ambient i que vol agreujar amb l'ERO a Vaersa han provocat, entre altres repercussions, que el Parc Natural del Fondo haja vist reduïts els seus mitjans de manera molt preocupant i poden significar fins i tot el seu tancament efectiu.

Mollà va realitzar aquestes declaracions durant la visita que van organitzat ahir els col·lectius de Compromís per Elx i Compromís per Crevillent a aquest parc natural i en la que han participat més de cinquanta persones, entre elles els regidors de Crevillent José Manuel Penalva, Dory Cortés i Aitana Mas.

La portaveu local i diputada a Les Corts ha indicat que “ahir vam poder comprovar que el centre d'interpretació, que abans obria cada diumenge, es trobava tancat per manca de personal, de manera que, els visitants que ahir visitaven el Fondo no van poder comptar amb aquesta àrea d'informació, biblioteca, que a més programa l'itinerari ornitològic i que ofereix també diferent material.

Lles retallades que ha portat a terme la Generalitat també suposen la reducció i eliminació de personal a les àrees de manteniment, promoció, investigació i treball tècnics, segons han denunciat els mateixos treballadors, el que podria suposar que, abans que acabe l'any el Fondo podria restar tancat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona