Medi ambient

L'Eurocambra haurà de contestar una pregunta sobre la marjal de Nules

L'eurodiputat d'Iniciativa Raül Romera sol·licita informació sobre unes actuacions que podrien haver vulnera directives europees

El jutjat de primera instància i instrucció número dos de Nules, ha obert una causa contra l'alcalde d'aquesta localitat i membre d ela Diputació de Castelló, Mario García, per un presumpte delicte de prevaricació.

Les autoritats municipals eren plenament coneixedores d'aquestes irregularitats i no van fer res per tallar la pràctica que contravenia les directives europees, però també sembla que ha fet deixadesa de funcions l'administració autonòmica.

En aquest sentit, la pregunta de l'europarlamentari Raül Romera, demana informació sobre l'opinió que li mereix a la Comissió sobre la desprotecció que l'Administració local, nacional i estatal, ha practicat sobre la marjal de Nules.

Així mateix es pregunta sobre la consideració que té l'esmentada Comissió, sobre el fet que s'hagen construït habitatges en aquesta zona protegida i catalogada dins de la Xarxa Natura 2000.

Finalment, es demana informació sobre les mesures que es pensen adoptar a fi de sancionar les autoritats que han fet deixadesa de les seues funcions i per tal de garantir le compliment de la Directiva d'Hàbitats i la protecció de les àrees catalogades dins de l'esmentada xarxa Natura 2000 i més concretament de la marjal de Nules.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona