Medi ambient

medi ambient

A Riudaura no es creuen que no es farà ‘fracking'

Els anti-‘fracking' diuen que s'oposen a alguna cosa més que l'ús d'una tècnica

La Plataforma Riudaura Junts contra el Fracking, que s'oposa a la investigació i extracció d'hidrocarburs al municipi, afirma que no es creu el director de Teredo Oils Limited, Phillip Paris, quan diu que no utilitzaran la tècnica de la fracturació hidràulica per dur a terme aquestes tasques. L'empresa té un permís d'investigació de Mines. La plataforma justifica la seva desconfiança atenent al currículum de l'empresa a Europa. “Amb aquestes declaracions ens demostra que no entén el que està passant; no es tracta només d'elements químics, també té a veure amb el paisatge i el model de vida que com a poble volem tenir, del consum d'aigua, i el model energètic del passat que representa aquesta tècnica”, sosté. Segons les mateixes fonts, també es vol salvar “un model turístic basat en aquests elements”. “Una comarca que aposta per un turisme sostenible com el de la Carta Europea de Turisme Sostenible no ho pot compatibilitzar amb aquest model d'explotacions d'hidrocarburs”, hi afegeix.

Assemblea al Ripollès

Prop de 50 persones van constituir ahir a Ripoll l'assemblea ripollesa de la plataforma Aturem el Fracking. Hi havia representants del Grup de Defensa del Ter, Gedena, el CEA Alt Ter i ERC, CiU, la CUP i ICV. Es van organitzar en comissions de treball i divendres vinent acordaran accions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona