Els veïns del Pantano de Torrent preocupats pels incendis

Encara resten solars per netejar després de l'incendi patit ara fa quinze dies i han advertir la Confederació Hidrogràfica

L'Associació de Veïns del Pantano de Torrent ha denunciat davant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, l'estat d'abandó en que s'hi troben la major part de solars existents vora el barranc de Xiva i pròxims a la urbanització a la qual representen.

Quinze dies després d'haver-se produït un incendi que va obligar a desallotjar vivendes i va cremar algunes instal·lacions comercials, tot resta igual o pitjor que estava aleshores.

Els solars indicats acumulen brutícia i troncs, a més de vegetació seca degut a la forta època de sequera que s'hi pateix. Així les coses, aquesta organització veïnal ha manifestat que a més de la neteja que s'hi realitza a la Serra Perenxisa i al Vedat de Torrent, també aquesta urbanització necessita una atenció perquè «ací paguem igualment els impostos i la contribució, però ens trobem en el cul del món des del punt de vista de l'atenció municipal» asseguren.

Sembla que en alguna ocasió s'ha insinuat des d'instàncies públiques, que eren els veïns els qui contribuïen a l'abandó dels solars, però en aquest sentit, els responsables de l'associació veïnal han manifestat que eixa qüestió resulta impossible perquè, els solars denunciats, es troben amb tanques, les claus de les quals únicament les tenen els propietaris.

De fet, el terreny existent al costat mateix de l'Associació, va cremar ara fa quinze dies degut a l'existència de brossa restant d'una poda i fem sense classificar. sense que la municipalitat torrentina haja fet el possible per posar-se en contacte amb l'amo del bancal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.