Medi ambient

Albaida crea tres espais de recollida selectiva de fem

La municipalitat proposa a la ciutadania que pose en pràctica el reciclatge

L'Ajuntament d'Albaida continua treballant per tindre una ciutat més neta i per això ha decidit acollir-se a la línea de subvencions derivada del Pla d'Actuacions de la Diputació de València, per un import de 13.000 €.

D'aquesta manera, s'han creat tres espais ordenats de recollida selectiva de fem, apostant per la política de les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) amb la finalitat de donar valor als residus que es generen a la població diàriament.

La recollida selectiva de fem consisteix en la separació dels diferents tipus de residus mitjançant els contenidors que s'han ubicat al Pla del Conde, al carrer Escorxador i a la plaça de l'Exconvent, i que permetran reciclar els materials que componen aquests residus, per poder fabricar nous productes amb ells.

A les àrees de recollida selectiva hi haurà tres tipus de contenidors: el contenidor de vidre (verd) on es poden llençar ampolles i pots de vidre sense tap. El contenidor de paper i catró (blau) on pot llençar-hi: revistes, diaris, folis i capses de cartró. I el contenidor d'envasos (groc) on dipositar brics, ampolles de plàstic, paper d'alumini, taps, llaunes, bosses de plàstic.

Amb aquesta subvenció, l'Ajuntament d'Albaida ha executat l'obra consistent en la creació d'aquestos recintes, cercant els contenidors de fem urbà en una mateixa área. Els tres espais han permés embellir l'entorn i a més, han sigut dotades del desaigüe i l'escomesa d'aigua corresponent per mantindre aquestos llocs nets setmanalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona