Medi ambient

Solidaritat

Tres circuits per la Biciatló solidària de Figueres

Tindrà lloc el 22 de juny al voltant de la capital de l'Alt Empordà i combinarà actes festius amb una operació solidària per apadrinar dues mil bicicletes

La primera Biciatló de Figueres, que s'ha fixat com a objectiu recollir dues mil bicicletes per a col·lectius amb risc d'exclusió social, tindrà tres modalitats de participació que sortiran de la Rambla. La volta curta, de 10 km, està pensada per a famílies amb nens, fins a Vilabertran i tornar al punt de partida. La volta mitjana té 25 quilòmetres i està pensada per a tothom: des de nens fins a joves, pares i gent gran. El traçat planer combina pistes sense asfaltar i carreteres secundàries, pels termes municipals de Vilabertran i de Peralada per fer un gir cap a l'oest cap a Cabanes i tornar. La volta llarga, el repte de 45 km està pensada per aquells que vulguin gaudir d'un circuit de BTT i 1.000 metres de desnivell acumulat; es pot participar en aquest repte de forma individual o per equips.

La Biciatló solidària tindrà lloc el diumenge 22 de juny i aquell dia, durant tot el matí, es durà a terme a la Rambla una gran festa amb multitud d'actes en què la bicicleta i la solidaritat seran els eixos vertebradors, amb exposicions, demostracions i animacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia