Continua la polèmica a Beniarjó per la planta de tractaments de fem

En coincidència amb l'època estival, han començat a veure's penjades pancartes a les balconades de la localitat contra la construcció de la planta de tractaments de fem de la Font d'En Carròs.

La plataforma cívica constituïda ara fa uns mesos, va protagonitzar una manifestació durant els darrers dies del mes de juliol i, aquesta és l'hora que, a punt de començar el curs escolar, hi ha indicis que començaran les obres d'adaptació dels terrenys en breu.

Encara resona entre la societat d'aquesta localitat de la comarca de la Safor, el plenari en que l'alcalde de la vila, Salvador Enguix, va votar a favor d'aquesta infraestructura que tant molesta la ciutadania del seu poble.

De fet, el passat 30 de juliol, el primer munícep de Beniarjó intentà justificar el seu vot favorable, tot dient que ho havia fet per coherència amb tot el procés. En aquest sentit, els valencianistes de la localitat van fer pública la seua oposició, manifestant que la coherència estava en el respecta cap a l'acord plenari en que tots els grups polítics van pronunciar-se en contra.

La posició favorable de l'alcalde d'aquesta localitat de la Safor, ha estat justificada pel Bloc Nacionalista, única i exclusivament pel fet personal de l'interessat «en escalar llocs dins del seu propi partit i no té cap problema en passar per damunt de decisions superiors i dels interessos del poble al qual representa», asseguren.

Ara, la ciutadania, ha decidit continuar la lluita contra la instal·lació d'aquesta planta de fem, penjant pancartes a les façanes del poble. El nou curs escolar també obre el curs polític, i els ànims no estan, ni molt menys relaxats, en relació a aquesta decisió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.