Medi ambient

Llíria celebra la Setmana Verda per conscienciar sobre incendis i conservació

Conferències, tallers, cinefòrum i tasques de voluntariat entre les activitats programades que s'inicien el dilluns que ve

L'Ajuntament de Llíria, a través de les regidories de Medi Ambient i de Joventut, ha organitzat la Setmana Verda, una iniciativa que s'emmarca dins de les accions que el consistori edetà porta a terme per conscienciar la ciutadania en l'atenció del medi ambient. La programació es realitzarà del 28 de juliol al 2 d'agost.

La inauguració de l'exposició de fotografia 'Racons naturals de Llíria' obrirà el dilluns que ve la primera edició de la Setmana Verda. L'acte, en què es farà entrega dels premis del concurs de fotografia, tindrà lloc a les 19.30 hores a l'Espai-Casa de la Joventut. S'atorgaran als guanyadors xecs canviables als comerços locals de Llíria.

El dimarts 29 de juliol es farà una conferència a càrrec del coordinador forestal del Consorci de Bombers de València José Ángel Calvo. Durant la xarrada, s'abordarà la conservació de l'entorn natural de Llíria i la prevenció d'incendis.

Per als més menuts, el dimecres 30 a les 18.30 hores, també a l'Espai-Casa de la Joventut, se celebrarà un taller sobre la importància de l'atenció del medi ambient.

Així mateix, l'endemà, a les 19 hores, l'equip de voluntaris ambientals de la localitat edetana faran un cinefòrum en què es projectaran diversos documentals sobre les conseqüències dels incendis en el medi ambient.

El divendres 1 d'agost, a les 19 hores, partirà des de Ca la Vila un grup de voluntaris per realitzar tasques de neteja pel nucli urbà del municipi. El dissabte, a la mateixa hora, les famílies del municipi que vulguen participar duran a terme una acció ambiental per recuperar una zona de Llíria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona