Medi ambient

S'anuncia una onada de fred al País Valencià fins dimarts vinent si més no

Hi haurà comarques valencianes que no superaran els 3 graus positius el diumenge o el dilluns

Des de hui mateix i fins el dimarts 10 de febrer, si més no, s'anuncia una onada de fred al conjunt del País Valencià, segons informa l'Agència Estatal de Metereologia (AEMET).

Les temperatures baixaran de manera significativa a partir de hui dimecres 4 de febrer i les gelades començaran a subratllar-se a l'interior del País Valencià però, Aemet no descarta tampoc que acaben afectant la zona litoral en el seu conjunt.

La Delegació territorial de l'Aemte al País Valencià assegura que aquest episodi de fred que arranca hui amb gelades, poden acumular nevades d'entre 2 i 20 centímetres a les comarques de l'interior i ratxes de vent de fins a 80 quilòmetres per hora.

La caiguda dels termòmetres i el vent de Tramuntana i de Mestral incrementarà la sensació de fred al conjunt del territori valencià. Com que es tracta d'una entrada devent sec, inicialment no s'esperen grans nevades, però no es descarta que la cota de neu puga arribar als 200 metres en algunes comarques valencianes. A partir del divendres i durant els dies següents, les gelades poden arribar al litoral.

Segons els models meteorològics, ciutats com València podrien registrar mínimes de zero graus el diumenge o el dilluns. En punts de Requena, Utiel, Cofrents, Morella, Vistabella i Énguera, les mínimes poden arribar als 6 graus sota zero i màximes que no superaran els 3 graus positius en moltes localitats de les comarques d'Els Ports, el Maestrat, Racó d'Ademús, la Vall d'Albaida, l'Alcoià i Vinalopó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona