Torrent rebrà més de huit milions d'euros del fons d'ocupació estatal

El principal grup de l'oposició demana diàleg i creació de llocs de treball per a projectes realment necessaris per al poble

El nou fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local aprovat pel govern central per al 2010, portarà a Torrent més de huit milions d'euros adreçats a finançar obres promogudes pel municipi, compra d'equips i sistemes de telecomunicacions i despesa corrent vinculada a programes d'actuació educativa i social amb competència municipal.

Els huit milions d'euros, se sumen als més de 13 que l'Ajuntament ja ha rebut durant aquest any, amb la qual cosa, el montant global que es gestionarà amb tan sols dos anys, superarà els 21 milions per a poder desenvolupar obra local.

D'aquesta manera podran finançar-se projectes municipals de desenvolupament sostenible, relacionats amb el medi ambient, la innovació econòmica i les iniciatives socials i serà així que la municipalitat torrentina podrà adreçar el 20% de la despesa corrent generada per la prestació de serveis educatius i socials, principalment en l'atenció a persones en situació de dependència.

Davant aquesta nova aportació estatal, el grup municipal Socialista ha demanat al govern municipal diàleg i creació d'ocupació. Diàleg, perquè els projectes que siguen aprovats, obtinguen el suport de tots els grups polítics amb representació al consistori i que responguen a necessitats reals d ela ciutat. Creació d'ocupació perquè puga aconseguir-se l'objectiu principal del fons remés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.