El Bloc Nacionalista de Torrent denuncia la concessió de permís per a instal·lar un cartell sobre l'Hospital sense els terrenys

L'anunci té un pressupost de més de 18.000 euros i no ha pagat ni un cèntim per taxes de prestació de serveis

L'Alcaldia de Torrent ha autoritzat la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, amb data de 3 de novembre, perquè instal·le un cartell anunciador del nou Hospital, quan encara no s'han adquirit ni els terrenys en que està proposada l'obra.

El permís ha estat concedit sobre un vial perquè la municipalitat torrentina encara no disposa dels terrenys, contràriament al que afirmen els responsables autonòmics, que ja han anunciat la licitació de les obres per tres vegades consecutives en seu parlamentària.

La darrera intervenció, el passat 5 de novembre, el conseller informà el legislatiu valencià sobre la pròxima licitació de l'obra sense aclarir quan serà real l'anunci fet en tres ocasions diferents.

Tot i aquestes artimanyes polítiques, l'alcaldessa de Torrent ha disposat concedir a l'Agència Valenciana de Salut, llicència urbanística per a una estructura de suport per a cartell informatiu en la partida del Toll, Vial Carrer L.

A l'expedient d'autorització consta que no s'ha aportat el justificant de la declaració d'autoliquidació provisional d ela taxa per prestació del servei de concessió de llicència per un import de 165 euros.

L'envergadura de l'esmentat cartell serà tal, que els tècnics municipals fan l'advertiment que la il·luminació no podrà produir enlluernament, fatiga o molèsties visuals, induir a confusió amb senyals de circulació ni dificultar la perfecta visibilitat als vehicles que circulen per la zona.

La instal·lació i execució de l'estructura del cartell precisa direcció facultativa i està valorat en 18.711 euros.

Que vinga la llum!

Pere Rossell

Bé que ho deia el torrentí component d'un dels grups més significatius d ela nova cançó valenciana, al seu primer disc. Que vinga, que vinga, que vinga la llum i que il·lumine el cervell dels que administren ara la municipalitat del poble més gran de la comarca de l'Horta, perquè a gosades que, d'aquesta manera, no vivim més que per a improvisacions, desqualificacions i cap dimissió. La Casa Gran no fa més que pagar els desoris que s'originen al departament d'obres, mentre hi ha regidors que desqualifiquen el veïnat de les finques afectades d'aluminosi, tot dient que la culpa la tenen ells per no fer l'entreteniment quinquennal. Poseu el cartell i procureu que no se li caiga al cap a ningú abans que no estiga l'Hospital. Poseu-lo, si és això el que voleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.