Infraestructures i serveis

Municipal

Finalitzen les obres de la nova piscina de Sort

Les obres de construcció de la piscina municipal de Sort ja han arribat al punt final. Els treballs es van aturar l'agost del 2010 per falta de liquiditat, però el govern municipal actual en va modificar el projecte inicial i va reprendre les obres amb l'objectiu de tenir-les acabades a finals del 2016. Les previsions s'han complert i el nou equipament entrarà en funcionament l'estiu que ve. L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha explicat que encara hi falten alguns detalls, com la instal·lació de gespa natural, que no es plantarà fins a la primavera, quan les condicions climatològiques ho permetin.

La intenció de l'equip de govern, segons Monterde, és obrir les instal·lacions a finals del mes de juny, pels volts de Sant Joan. Es tracta de la primera piscina municipal de la capital del Pallars Sobirà, que serà descoberta però que manté l'opció de convertir-se en coberta i climatitzada en el futur, si econòmicament és viable. El pressupost per a aquesta obra és de 766.000 euros i s'ha finançat a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (Puosc). També es preveu que més endavant el nou equipament, que està situat al costat del poliesportiu municipal, quedi connectat al pavelló. A pocs metres hi ha també el camp de futbol municipal, l'escola de piragüisme i el camp de regates, que quedaran tots units en una gran zona esportiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona