Tretze dies sense aigua a la colònia Bonavista de Torrent

El PSOE presenta una moció perquè la gestió de l'aigua de la zona siga assumida per Aigües de l'Horta

El veïnat d'aquesta colònia ha passat tretze dies sense aigua als seus domicilis degut a una avaria al pou de reg que els hi subministra. Durant tot el temps en que ha durat aquesta avaria, han hagut d'abastir-se recorrent a dipòsits propis i a fonts públiques del poble.

Les queixes dels veïns han permès que, finalment, l'Ajuntament els remetera un camió cuba per tal d'abastir-los d'aigua potable. Aquesta solució resol el problema en una primera instància però el Grup Socialista Municipal ha presentat una moció en la qual insta al consistori perquè es puga abastir aquesta zona amb el servei d'aigua potable de l'empresa municipal Aigües de l'Horta i que la inversió s'hi realitze mitjançant el Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat local del Govern estatal, que ha dotat la localitat amb més de huit milions d'euros.

En la proposta, s'insta al govern municipal a que realitze totes les gestions necessàries perquè la Colònia Bonavista i altres habitatges de la zona, recuperen l'abastiment normalitzat d'aigua de manera immediata i mentre això passa, demana que es mantinga el servei regular de camions d'abastiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.