Les obres de la casa de la dona de Torrent començaran pròximament i conclouran l'estiu de 2011

L'empresa municipal Nous Espais ha signat el contracte d'execució amb l'empresa que ha d'encarregar-se de la construcció de la casa de la dona, que preveu que les primeres obres comencen en un termini de quinze dies i disposen d'un temps d'execució de 18 mesos, raó per la qual s'espera que el conjunt de l'edifici estiga acabat per a l'estiu de 2011.

La casa de la dona suposarà més de 1.700 metres quadrats al servei de les dones de Torrent i una inversió de vora dos milions d'euros. L'edifici comptarà amb una cafeteria, un pati i serveis, una sala d'actes, diverses sales de reunions, despatxos i una aula taller, així com un àtic en el qual també hi haurà dependències útils per a les associacions de dones de la localitat.

Aquesta infraestructura associativa s'alçarà en el solar on estava situada la comissaria de Policia del carrer Músic Puig Yago i, una vegada conclòs, possibilitarà una millor atenció a la problemàtica social de la dona torrentina, que fins ara es veu constreta a uns locals del carrer Bellido, que comparteix amb les regidories de Sanitat i Consum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.