El PSOE de Torrent proposa una allau d'inversions per al 2010

La ciutat rep més de huit milions d'euros del nou Fons per a l'Ocupació i la Sostenibilitat procedents de l'Estat

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Torrent, ha presentat una moció mitjançant la qual realitza nombroses propostes d'inversió a finançar amb el nou Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local, aprovat pel govern de l'Estat per al 2010.

Aquest nou fons aportarà a les arques municipals, més de huit milions d'euros, per tal de finançar obres promogudes pel municipi, adquisició d'equipaments i sistemes de telecomunicacions i despesa corrent vinculada a programes d'actuació educativa i social de competència municipal.

Amb aquesta nova partida pressupostària, es podran finançar projectes municipals de desenvolupament sostenible relacionats amb el medi ambient, la innovació econòmica i les iniciatives socials. Les obres podran executar-se a partir del primer dia de gener de 2010.

En la moció socialista es proposa que s'hi realitze el clavegueram del barri del Pantà, la contractació d'una brigada de treballs diversos entre els quals hauria d'haver pintors, llanterners, obrers de vila, ebenistes i peons, que configuren un equip que pot posar a punt les escoles públiques de la ciutat, els locals ocupats pel moviment associatiu torrentí, la reforma de l'Escola d'Adults, la construcció de la nova escola infantil i el manteniment d'infraestructures clau de la ciutat.

Amb aquesta allau de propostes, el grup socialista pretén que s'hi realitzen inversions a la ciutat i que puga crear-se la màxima ocupació possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.