Oliva inaugura l'espai infantil del Parc de l'Estació

Ha estat inaugurat el nou parc infantil del Parc de l'Estació d'Oliva amb la presència d'autoritats municipals i molts veïns de la ciutat, entre ells moltes xiquetes i xiquets. Així, l'Ajuntament de la localitat ha conclòs el Projecte de remodelació integral de la zona que ha comptat amb un pressupost de 278.400 euros dins del Pla d'Inversió Local a la ciutat.

L'actuació, en el solar de titularitat municipal de 1.800 metres, ha durat vora 2 mesos i se n'ha ha encarregat l'empresa Pavasal. El projecte ha inclòs la substitució dels anteriors jocs infantils per d'altres que compleixen l'actual normativa vigent.

Segons l'alcalde de la localitat, Salvador Fuster, «es tracta d'una zona infantil amb molta afluència de xiquets de forma diària i on no s'havia actuat des de la seua posada en marxa. A més, els jocs instal·lats allí es trobaven amb diferents desperfectes pel pas del temps. Amb aquesta remodelació integral els nostres menuts disposen d'un parc lúdic infantil d'última generació. Amb aquest projecte volem mostrar la nostra intenció de continuar apostant per aquest tipus de zones lúdiques infantils i en la millora d'aquestes infraestructures a la nostra localitat dirigides al més menuts» .

La nova zona lúdica disposa de dos espais: un primer amb jocs especialment dissenyats per a xiquets i xiquetes d'entre 2 i 6 anys, i un segon espai dirigit als que tenen entre 6 i 14 anys. D'altra banda, s'ha col·locat material de cautxú específic per a aquest tipus d'espais infantils, tot el recinte s'ha aïllat amb una tanca de fusta per procurar més seguretat i s'ha instal·lat una nova il·luminació amb estalvi energètic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona