Infraestructures i serveis

municipal

infraestructures

Impuls definitiu al polígon industrial de Vilassar de Dalt

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt va signar dijous passat amb Endesa l'acta de recepció de les obres d'electrificació del polígon industrial Riera Vilassar. Amb aquesta recepció es donen per finalitzades les obres d'urbanització del sector després d'un llarg procés. Aquesta fita permetrà la implantació de noves indústries al polígon garantint el subministrament elèctric i donant plenes garanties als tràmits de les llicències d'obres i d'activitats que es desenvolupin en aquest sector. La recepció arriba després dels darrers treballs d'electrificació subterrània i la retirada de totes les torres i pals elèctrics i el condicionament dels espais verds.

Aquesta reanimació del polígon es referma amb la ratificació de Vilassar de Dalt al Projecte de Polígons d'Activitat Econòmica del Maresme (PAE), del qual formen part 17 municipi més, el Consell Comarcal i diverses entitats empresarials. El projecte pretén atreure nous inversors a la comarca que ajudin a crear llocs de treball. Tot plegat respon a una de les 22 prioritats que ha establert el nou govern dins el pla d'actuació municipal (PAM). Aquest polígon té una superfície de més de 53.600 m², dels quals més de 34.000 es destinaran a naus aïllades, i la resta, a naus entremitgeres. En nombres absoluts significa que hi ha espai per a 34 parcel·les. Una vegada entri en funcionament, aquesta serà la zona industrial més gran del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona