L'Eliana reestrena la plaça del País Valencià

La Corporació Municipal de l'Ajuntament de l'Eliana, encapçalada pel seu alcalde, Josep María Ángel, ha inaugurat la reurbanització de la Plaça del País Valencià, actuació finançada a través del Fons Estatal d'Inversió Local del Govern d'Espanya.

L'acte ha congregat a centenars de veïns i no ha faltat la música amb l'actuació de la Unión Musical de l'Eliana i el Cor de l'Eliana, les activitats infantils, la pólvora i la tradicional «xocalatà».

En la seua intervenció, Josep María Àngel ha destacat que «la plaça és el cor de l'Eliana, un lloc on conversar, reunir-se i compartir experiències, l'escenari de gran part dels esdeveniments i les festes del nostre poble»; una funció que, per al primer edil, «es reforça amb esta actuació que revaloritza l'espai urbà».

La reurbanització de la plaça ha contat amb un pressupost de 1.129.660 euros i ha contemplat millores en l'accessibilitat i mobilitat d'este espai urbà —gràcies a la reordenació de l'espai de circulació i l'augment de zones reservades al vianant—, en la gestió integral de l'aigua, amb la renovació de les xarxes de proveïment d'aigua potable i clavegueram, sanejament i enllumenat; i en la qualitat de l'espai , amb la substitució del mobiliari i l'increment de la superfície d'arbrat. L'actuació, que pretén donar un impuls al comerç local, va nàixer d'un concurs d'idees i en el seu desenvolupament la participació ciutadana ha sigut un aspecte fonamental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.