Finalitzades les obres de remodelació del cementiri d'Oliva

El projecte ha comptat amb tres fases. La primera es va encetar a l'octubre del 2006 i l'última va concloure divendres passat 11 de desembre

Els treballs de la tercera fase de remodelació del Cementiri Municipal d'Oliva van acabar divendres passat 11 de desembre, i així ho va comunicar el Departament d'Obres i Serveis a l'ajuntament de la localitat.

Aquesta actuació ha consistit en la restitució del paviment del cementiri, que es trobava molt deteriorat pel pas del temps i l'acció del arrels dels arbres, per un nou de formigó imprés; la pavimentació del passeig central; l'asfaltat del pàrking i la substitució de totes les fonts.

Els treballs de la tercera fase del projecte, amb un pressupost de 299.934 euros i executats per l'empresa Pavasal, s'han centrat en aquells corredors del Cementiri Municipal on encara no s'havia actuat en les dues fases anteriors. Ara, amb el seu acabament, s'ha donat per finalitzat la totalitat del projecte de remodelació, englobat dins del Pla de Pluges de 2007 del Ministeri d'Administracions Públiques.

La 1ª Fase d'aquest projecte es va executar a l'octubre del 2006, i la 2ª Fase durant tot el 2007 quan, a banda d'actuar en zones concretes del paviment, també van haver-hi treballs de millora en el sistema elèctric i per solucionar problemes d'inundabilitat puntual que es produeixen en aquestes dependències municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona