L'avinguda de les Delícies de l'Eliana s'obre al trànsit després de la remodelació

L'actuació en aquest vial ha contemplat millores d'accessibilitat, mobilitat i paisatge urbà

L'alcalde de l'Eliana i el delegat del govern, han inaugurat la remodelació de l'avinguda de les Delícies, un projecte finançant mitjançant el Fons Estatal d'Inversió Local i que ha disposat d'un pressupost de més d'1,7 milions d'euros.

Per a l'alcalde, Josep Maria Àngel, «es tracta d'una actuació consensuada amb els veïns i els grups polítics que afavoreix la vertebració de la ciutat i suposa una millora en l'accessibilitat, la mobilitat i el paisatge urbà del vial».

L'avinguda recentment oberta, és una de les principals artèries de l'Eliana i comunica el nucli antic amb urbanitzacions tan poblades com Entrepins, Montesol i El Carme. Actualment suporta un trànsit rodat de vora 10.000 vehicles diaris.

La remodelació ha contemplat la creació d'itineraris per a vianants amb adaptació de passos i ampliació de voreres, així com la reducció de l'ample d ela calçada per tal d'amortir i fer minvar la velocitat dels vehicles que hi circulen.

També s'ha tingut en compte amb la seua remodelació, criteris d'estalvi energètic i reducció de contaminació acústica, a base de la instal·lació de quadres de comandament reguladors de l'enllumenament públic i d'un paviment fonoabsorbent que fa minvar el soroll dels pneumàtics sobre l'asfalt, entre un 30 i un 40%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.