Infraestructures i serveis

Reus tornarà a tenir cinema el 3 de novembre

L’operador valencià Cines Axion ha enllestit ja les obres de les set noves sales del complex a La Fira Centre Comercial, fet que permetrà que el 3 de novembre es posi en marxa l’esperat equipament.

El nou cinema ocupa 1.600 metres quadrats de la segona planta del recinte comercial i ha comportat una inversió d’1,8 milions d’euros. Totes les sales, amb una capacitat total superior a les 800 butaques, estan equipades amb la darrera tecnologia, amb sistemes de so 7.1, pantalles 2:1 i Scope, així com seients d’última generació. La sala més gran tindrà capacitat per a 188 persones i a la més petita cabran 98 espectadors. El dimecres serà el dia de l’espectador i es projectaran sessions matinals els diumenges.

Amb la posada en marxa de les noves sales, Reus recuperarà el cinema d’exhibició comercial. Després de la desaparició del cinema de Lauren al camí de Valls, l’any 2015, el vell Palace s’havia convertit en l’únic complex en funcionament a la ciutat. Amb els cinemes Axion, La Fira Centre Comercial completa la seva oferta lúdica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia