Oliva alberga el primer Parc d'Educació Viària de la comarca

La finalitat d'aquest parc és informar i introduir en la matèria d'educació viària, i estarà dirigit a col·legis i associacions

Oliva compta des d'aquesta setmana amb un Parc d'Educació Viària. Es tracta de l'única infraestructura d'aquestes característiques a la comarca de la Safor, i la quarta a tot el País Valencià. A l'acte inaugural, celebrat el mateix dimecres, van estar presents el Delegat del Govern, l'alcalde d'Oliva i la resta de la corporació municipal. També van assistir tots els directors del col·legis de la localitat, presidents de les AMPES i presidents de diverses associacions locals.

El Parc d'Educació Viària s'ha construït en un solar de titularitat municipal de 2.095 metres quadrats ubicat al carrer dels Ànecs, al costat del Col·legi Sant Josep de la Muntanya. En total, el circuit té un longitud de 500 metres i una amplària variable segons la tipologia del tram. El parc disposa, a més, d'un edifici destinat a magatzem i serveis públics; i una tanca roda tot el seu perímetre. El circuit contempla un encreuament amb semàfors, rotondes, passos de vianants, vials de doble sentit, vials de sentit únic, carrils d'acceleració i senyalística vial al llarg de tot el recorregut.

El projecte ha estat redactat per l'arquitecte municipal, Antonio Pérez Mengual, i per l'arquitecte tècnic municipal, Vicent Llopis Cardona, i ha estat dissenyat pel Departament de Seguretat Vial de la Policia Local d'Oliva. El Projecte de construcció s'ha englobat dins del primer Pla d'Inversió Local a la ciutat amb un pressupost de 174.000 euros.

La finalitat del circuit d'educació viària permanent és la introducció i formació en matèria d'educació viària dirigida als escolars, i estarà dirigit tant a col·legis, associacions o agrupacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona