Llavaneres millorarà l'entorn de l'estació amb el fons estatal

L'Ajuntament de Llavaneres ja ha decidit la llista de projectes que pretén executar aquest any amb el fons estatal per a l'ocupació i la sostenibilitat local (FEOSL). Hi ha un total de set actuacions valorades en 865.204,00 euros, i quatre de l'àmbit social, que sumen 216.843 euros. La xifra total sol·licitada al fons, per tant, és d'1.082.047 euros. L'obra de més envergadura té com a objectiu eliminar les barreres arquitectòniques a l'entorn de l'estació de tren de Sant Andreu de Llavaneres. Però també hi ha la reforma de l'escola bressol Sant Nicolau, l'habilitació d'un carril bici annex a la riera de Sant Andreu entre l'avinguda de Catalunya i el passeig Marítim, i d'un magatzem unificat d'alta disponibilitat. La llista també inclou la rehabilitació de la façana principal de l'escola Sant Andreu, la substitució de quadres elèctrics i de fanals i la millora del servei telefònic.

Pel que fa als projectes socials, l'Ajuntament destinarà els diners al manteniment dels centres educatius, el suport econòmic a les famílies i una actuació que pretén incidir en la integració dels joves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.