Bellreguard prepara la zona de platja per a l'època estival i de vacances

De cara a la nova temporada d'estiu, els operaris de l'Ajuntament de Bellreguard estan treballant per que la platja estiga neta. Per una banda, Diputació ha enviat una màquina per netejar la sorra. A més a més, son els propis operaris els que s'encarreguen de que tot estiga a punt a les diferents zones del passeig.

Per altra banda, l'Ajuntament pretén instal·lar més contenidors de vidre a la platja per facilitar el reciclatge d'aquest material. Aquesta actuació beneficiarà sobretot al hostalers de la zona ja que els contenidors estaran equipats amb un sistema elevador. Un dels avantatges que té el sistema és que llançarà el fem de forma automàtica ja que permetrà elevar uns carros fets específicament per a aquesta classe de contenidors.

Amb aquestes actuacions, l'ajuntament d'aquesta vila de la comarca de la Safor, vol dotar la zona de platja, d'elements que faciliten la qualitat de vida i que integren aquest sector de la població en la necessitat de reciclatge que ja viu la resta de la localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.