Serra de Daró inaugura demà, després de 6 anys d'obres, la sala polivalent

La sala polivalent de Serra de Daró, que es va començar a construir l'any 2004, s'inaugurarà finalment demà diumenge, a les dotze del migdia. L'acte inaugural de l'equipament, que ha costat 855.777 euros, comptarà amb la presència de l'alcalde, Josep Puig, el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Jordi Martinoy, el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Ricard Herrero, i la directora dels serveis territorials de Governació i Administracions Públiques, Mireia Mata.

La nova sala polivalent del municipi ocupa un solar de 5.125 m2 i està situat a la cruïlla entre les carreteres de Parlavà i Ullastret. L'edifici té una superfície construïda de 954,72 m² en una sola planta, repartida en una sala polivalent de 606,90 m², l'escenari de 133,80 m² i un cos d'espais complementaris de 214,02 m².

El cost total del nou equipament municipal de Serra ha estat de 855.777 euros, dels quals la Generalitat, a través del Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC), hi ha aportat 504.801 euros i la Diputació de Girona, a través del mateix pla, 169.295 euros. Per la dimensió de l'obra, aquesta s'ha completat en sis fases. Les dues darreres fases executades per construccions Rebujent s'han concretat en fer el tancament de l'edifici, la instal·lació dels serveis i els acabats interiors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona