Començaran a construir un nou pavelló a l'Hospitalet de l'Infant a final d'any

El consell d'administració d'Idetsa, l'empresa municipal que gestiona les obres públiques promogudes per l'Ajuntament, ja ha adjudicat la redacció –a l'empresa IDP Ingeniería y Arquitectura Iberia SL– del projecte bàsic i executiu d'un nou pavelló poliesportiu al nucli de l'Hospitalet de l'Infant. És previst que aquest nou equipament públic s'aixequi a la zona Àster per un import que ascendeix als 85.000 euros.

El nou pavelló poliesportiu tindrà tres pistes i tres metres més de pista darrere la porteria sud, un rocòdrom i uns 15 metres més de pista darrere la porteria nord, i també uns vestidors.

Segons el regidor d'esports, Joan Carles Vidal, aquest projecte s'inclou dins del programa de millora dels equipaments esportius de l'equip de govern i en suposa la culminació en aquesta legislatura, juntament amb el projecte del canvi de gespa artificial del camp de futbol de l'Arenal, pendent de rebre els permisos corresponents de Costes de la Generalitat.

L'empresa adjudicatària s'ha compromès a tenir enllestit el projecte d'aquí a dos mesos i mig per tal que les obres puguin començar a final d'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona