Aldaia inaugura el nou parc de les Encreullades

Disposa d'un complex esportiu amb camp de futbol, gespa artificial, sala esportiva i zona de descans. L'obra ha suposat una inversió de més de 2,2 milions d'euros

A partir de diumenge 23 de maig, aquesta localitat de la comarca de l'Horta disposa d'un nou complex esportiu al Parc de les Encreullades, un punt per a l'oci que ha estat considerat com a essencial en aquest segment del temps lliure.

El nou parc disposa de modernes instal·lacions dins d'una superfície de 6.000 metres quadrats, que alberguen un camp de futbol amb gespa artificial, una sala múltiple per a poder practicar diversos esports, una zona d'oci, jocs infantils, espai jardinat i paellers.

Aquesta remodelada infraestructura, ha estat possible en gran part, gràcies al suport del Fons Especial de l'Estat per a l'estímul de l'economia i l'ocupació. És d'aquesta manera que en opinió de l'alcaldessa, Empar Navarro, «es manté l'esperit de convivència i de lloc de trobada, però amb una remodelació integral que ha dotat el parc d'una moderna imatge amb majors prestacions».

La inversió ha arribat als 2,2 milions d'euros i suma a Aldaia una ampla oferta de zones verdes. De fet la localitat disposa de 25.000 metres quadrats de jardins i parcs amb més de 5.250 arbres, la qual cosa suposa una mitjana de 20 metres quadrats per habitant, xifra que supera la recomanada per l'Organització Mundial de la Salut, establerta entre 10 i 15 metres quadrats d'espais lliures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona