Infraestructures

Les obres de Banyoles a Besalú s'alentiran

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques Joaquim Nadal va insistir ahir que les retallades econòmiques que afectaran el seu departament implicaran, sobretot, un alentiment de les obres que estan planificades per més endavant, com ja havia anunciat en altres ocasions. Entre aquestes hi ha el desdoblament de la C-66 entre Banyoles i Besalú, un projecte que inclou també la millora de la carretera fins a Girona, que Nadal va citar específicament en una entrevista ahir al programa Els Matins de TV3. En canvi, també va ressaltar que es compliran els terminis d'execució de l'eix Vic-Ripoll i també del desdoblament de Palamós a Castell d'Aro, uns projectes en què les obres estan molt avançades. Pel que fa al desdoblament de l'eix transversal, també va afirmar que les obres haurien de rebre un impuls els pròxims mesos, coincidint amb la finalització de les obres entre Vic i Ripoll, i també pel fet que es tracta d'uns treballs que es financen amb el peatge a l'ombra. O sigui, que és la mateixa concessionària la que pagarà els treballs, i que cada any anirà cobrant en funció del trànsit que hi circuli.

Pel què fa a les obres que ha de desenvolupar el Ministeri de Foment, Nadal va anunciar que té pendent una trobada amb el ministre José Blanco «per posar noms i cognoms a la retallada» i definir quins projectes afectarà. Els trams sud de l'N-II sembla que no haurien de veure's afectats. Finalment, va definir com a «gran notícia» la intenció de Blanco de definir com a prioritari l'eix mediterrani.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona