Infraestructures i serveis

Mapa d’incidències de telefonia del Ripollès

El Consell Comarcal l’elaborarà amb l’objectiu d’eliminar les zones fosques

Al Ripollès, hi ha encara algunes zones sense cobertura de telefonia mòbil. Farts d’aquesta situació, el Consell Comarcal ha acordat, a proposta d’ERC, elaborar un mapa on tots els ajuntaments hi dibuixin totes aquestes zones. Aquest mapa d’incidències es farà arribar al Departament de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, a qui se li reclamarà que fixi un calendari de resolució conjuntament amb les companyies de telefonia mòbil.

L’ens comarcal també ha aprovat instar tots els organismes de les administracions públiques competents a accelerar el desplegament de la fibra òptica a tots els municipis del Ripollès. A més, va donar llum verda a exigir a les companyies privades que presentin els seus plans de desplegament de la xarxa privada als municipis ripollesos que no disposin de fibra òptica i a negociar amb elles per accelerar-lo. En els dos casos, reclamarà que es prioritzin les zones rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.