Infraestructures

Canviaran els senyals de la nova carretera C-31 aquest mes, després de les queixes dels ajuntaments

La variant de Torroella de Fluvià s'obrirà demà i contribuirà a la descongestió viària

Els ajuntaments de l'Armentera, Sant Pere Pescador, Torroella de Fluvià i Vilamacolum estan treballant conjuntament per millorar la mobilitat als seus municipis després que l'entrada en servei de la C-31 hagi agreujat els problemes de trànsit que tenen, prenent en consideració l'estretor dels carrers d'aquestes poblacions.

Els ajuntaments demanen a la Generalitat una reunió amb tots els pobles afectats per consensuar una nova senyalització. El problema principal que hi veuen és que els senyals actuals desvien els vehicles que van cap a Roses i Castelló d'Empúries a la sortida de l'Arbre Sec, amb la qual cosa han de circular per l'Armentera i Sant Pere Pescador. Ara, aquests problemes haurien de quedar minimitzats per l'entrada en funcionament de la variant de Torroella de Fluvià, tot i que això no solucionarà els problemes. El canvi d'indicadors de la C-31 també hi ajudarà, ja que faran desviar el trànsit que va a Sant Pere Pescador per aquesta variant i no per l'Armentera. Pel que fa als vehicles que van a Roses i Castelló, als senyals que ara indiquen el pas per Sant Pere hi posarà «direcció Figueres».

Un balcó arrencat

L'alcalde de l'Armentera, Josep Oliveras, s'ha mostrat preocupat pel fet que aquesta temporada es repeteixi el col·lapse que s'ha produït al poble altres estius i per això ha fet instal·lat uns indicadors per evitar que les caravanes hi circulin. Oliveras recorda que el pas és tan estret que l'any passat un d'aquests vehicles fins i tot es va endur el balcó d'una casa, en no poder passar. L'alcalde demana que els vehicles que van als càmpings de Sant Pere, sobretot les autocaravanes, es desviïn per Sant Martí d'Empúries, cosa que ara no s'ha previst.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona