Infraestructures

Oliva ha adjudicat la construcció del centre d'activitats socioculturals

El pressupost previst està xifrat en dos milions i mig d'euros i el termini d'execució es preveu en huit mesos

L'Ajuntament d'Oliva ha adjudicat el projecte de construcció del Centre Polivalent d'Activitats Socioculturals amb un pressupost de 2.5 milions d'euros. El Centre Polivalent està inclòs dins del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva impulsat per la Generalitat el qual l'Ajuntament d'Oliva complementa amb una aportació de 408.000 euros dins del pressupost de 2010.

L'immoble, amb capacitat per a 1.400 persones, està dividit en tres grans sales separades per plafons mòbils. Les tres sales són de 240, 426 i 692 metres quadrats. La unió de les tres forma una gran sala d'uns 1.500 metres quadrats. L'orientació general de l'edifici és cap al sud amb grans cristalleres que aprofiten la llum natural. L'accés a les tres sales es realitza a través d'una gran rebedor. A més, disposa d'una zona de vestíbuls i recepció, una zona de bar, zona de magatzems i serveis.

L'edifici es construirà en una parcel·la rectangular de titularitat municipal de 3.100 metres quadrats amb una superfície útil de 2.357 m2. El seu emplaçament és a la Ronda Sud (sector 15) junt a l'edifici de la Policia Local que ja es troba en fase de construcció.

El termini d'execució del centre és de 8 mesos a partir de la data d'adjudicació del projecte, i l'acte de col·locació de la primera pedra tindrà lloc durant les properes setmanes.

Amb la construcció d'aquest edifici es donarà solució a un dels majors problemes que tenien les associacions i entitats locals d'Oliva que no disposaven, a banda del Teatre Olímpia, de cap edifici amb una capacitat important per tal de realitzar les seues activitats i actes al llarg de tot l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona