Infraestructures

El centre urbà de Pego tancat al trànsit rodat

La causa és l'inici de les obres de reparació de les deficiències detectades a la via pública causades per la circulació excessiva.

El motiu d'aquest tancament del centre urbà, és l'inici de les obres de reparació de les deficiències detectades a la via pública causades per la circulació excessiva. Unes obres que estan dins el període de garantia de les obres de remodelació del casc urbà. Les obres duraran aproximadament 15 dies. Durant eixe període s'ha previst distintes zones de càrrega i descàrrega per a facilitar la tasca als comerços de la zona afectada.

El regidor de trànsit, Carmelo Ortolà, explicava que aquestes obres de reparació són possibles gràcies a l'existència de les cinc places finançades per la Generalitat Valenciana.

El que ha ocasionat les deficiències ha estat un problema de trànsit, i amb elles es vol prioritzar les persones per davant dels vehicles, a fi de donar una imatge més humana al municipi de Pego, concepte que s'ha estès per molts altres pobles valencians.

Els carrers afectats podran passar les persones que tenen residència com també podran passar els vehicles de càrrega i descàrrega, però en un futur pròxim es reduirà la densitat de trànsit que ha de circular.

Sembla ser doncs, que en un futur no massa llunyà, el casc històric de Pego, realment prioritzarà els vianants als cotxes, després de comprovar els efectes negatius del rodat dels vehicles a motor per la zona dissenyada, originalment, per a cedir el protagonisme al vianant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona