Infraestructures

Alaquàs, Aldaia i Xirivella exigeixen a la Generalitat solucions als problemes de comunicació existents

Els tres edils recorden a la Generalitat que els ciutadans als que representen tenen els mateixos drets que la resta de valencians i han de rebre els mateixos serveis

Les alcaldesses d'Alaquàs i Aldaia i l'alcalde de Xirivella, han manifestat la seua decepció després d'haver mantés una reunió de treball amb el conseller d'Infraestructures d ela Generalitat Valenciana, Mario Flores.

Tots tres lamenten que la Generalitat no disposa de cap model definit perquè puga resoldre la manca de transport públic dels municipis als quals representen i constaten que la Generalitat no té preparat cap model de transport, ni cap itinerari ni cap termini d'execució de cap d eles promeses realitzades per separat als primers muníceps.

Els regidors en cap d'aquestos municipis que fan la reivindicació assenyalen que els 100.000 ciutadans i ciutadanes que representen, «tenen els mateixos drets que la resta de valencians i, per tant, exigeixen els mateixos serveis». És per això que els tres demanen que la conselleria d'Infraestructures prenga cartes sobre l'assumpte per tal de solventar la situació i que pose el calendari per al seu desenvolupament.

La prioritat que els tres representants municipals han fet arribar a la Generalitat valenciana, és l'arribada del transport metropolità i mentre això passa, s'ha d'oferir una línia d'autobús pendular que connecte les localitats amb l'actual xarxa de Metro de València i àrea metropolitana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona