Infraestructures

infraestructures

Injecció econòmica per a la millora dels carrers comercials de Porreres, Montuïri, Petra i Santanyí

Les zones comercials de Porreres Montuïri, Petra i Santanyí es rentaran la cara. El Consell de Govern ha aprovat avui, a proposta de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, la inversió d'1,16 milions d'euros als quatre ajuntaments d'aquests municipis mallorquins per a la millora de carrers comercials.

Per municipis, la inversió és la següent. A Porreres, l'ajut és de 177.694,75 euros per a la millora de la zona de vianants dels carrers Agustí Font i Hospital. La inversió total és de 236.926 euros. Mentre, a Montuïri, la subvenció és de 350.000 euros per a una inversió total de 1,2 milions d'euros, per a la millora i condicionament de l'àrea urbana comercial del poble (eix carrer Major i la plaça Major). En el cas de Petra, el projecte recolzat des de Comerç és la reforma de l'asfalt i de les voravies dels carrers Antoni Maria Alcover i Ordines, per un import de 288.397 euros i una inversió total de 320.442 euros. A Santanyí es dóna suport a la remodelació dels carrers Marina i Voltor de Cala d'Or amb 350.000 euros, quan la inversió total a la zona pujarà a 612.680 euros.

Els 4 projectes s'inclouen en els admesos en la convocatòria d'ajuts de 2010 de foment del comerç urbà i comerç rural. La línia es tancà el passat 23 de maig i les obres poden ser cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el seu programa operatiu per a Balears de 2007 a 2013.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.