Infraestructures

Agullent inicia les obres del nou camí d'accés a l'estació

La conselleria anuncia que el 15 de setembre començaran els treballs de millora de l'abaixador.

El secretari autonòmic d'Infraestructures i Transport, Victoriano Sánchez i l'alcalde d'Agullent, Jesús Pla, han estat presents a l'inici de les obres de millora del camí d'accés a l'estació de tren. De fet, han arrancat els moviments de terres per a l'obertura del nou accés, una obra que té un pressupost de 41.319 €. El proper 15 de setembre començarà un segon projecte valorat en 120.028 €, complementari al del camí, destinat a millorar la plataforma de la parada de tren i rodalia. Ambdós són finançats i executats directament per la Generalitat a través del Pla d'Inversió Productiva.

El nou vial d'entrada a l'estació està situat a 50 metres de l'actual camí, el que possibilita un accés més segur per als conductors. A més el nou camí estarà dotat amb les xarxes de recollida d'aigües pluvials pertinents, segons han assenyalat des de la conselleria.

L'alcalde d'Agullent, Jesús Pla, s'ha mostrat molt satisfet de poder fer realitat estes obres de condicionament de l'estació de ferrocarril d'Agullent, dels seus accessos i entorn, perquè es tracta d'una millora llargament demandada per la ciutadania d'Agullent, que no només permetrà donar comoditat i seguretat als veïns del poble, sinó que contribuirà a millorar les condicions d'aquest eix ferroviari, que comunica i vertebra comarques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona