Infraestructures

Insten Infraestructures a desbloquejar la fi de l'autovia central

El PSPV d'Alcoi exigeix a la conselleria que atorgue els permisos oportuns a Foment per connectar la nova via amb la carretera CV705

El grup socialista a l'Ajuntament d'Alcoi ha presentat una moció al ple per instar la Conselleria d'Infraestructures i Transports que “desbloquege” els permisos que permetrien al Ministeri de Foment concloure els dos trams pendents de l'autovia central, el que uneix Cocentaina i Muro i el del barranc de la Batalla.

Segons el PSPV-PSOE, el departament que encapçala Mario Flores ha negat de moment les autoritzacions per a la connexió de la via nova amb la carretera CV705, fet que “ha generat problemes i retards”.

Pel que fa a la connexió amb la CV700, “Foment va realitzar la sol·licitud a la conselleria l'abril de 2008 i no va ser fins a la darreria de juliol d'enguany que va autoritzar el desviament cap a aquesta carretera”, s'exposa en la moció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.