Unes 200 persones reclamaran a Gandesa que l'A-68 acabe a Catalunya

La Cambra de Comerç de Tortosa preveu que unes 200 persones participen en l'acte reivindicatiu que ha convocat per dilluns que ve a Gandesa i en què es reclamarà al Ministeri de Foment que l'autovia de l'Aragó (A-68) acabe a Catalunya. El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, va fer una crida ahir al president de la Generalitat, José Montilla, i al conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, perquè assisteixen a l'acte i pressionen el govern de l'Estat perquè l'A-68 segueixi el traçat de l'N-420 fins al Camp de Tarragona, en lloc d'acabar a Vinaròs com reclamen el governs valencià i aragonès. «Amb aquest acte pretenem contrarestar la pressió que s'ha fet des de Morella i Vinaròs perquè Foment trie l'opció valenciana», va assenyalar Mora, que assegura que l'opció catalana és més econòmica i té menys impacte ambiental.

Finalment, el document consensuat entre les quatre cambres de comerç de la demarcació i l'Ajuntament de Gandesa i que s'enviarà a Foment només inclou que s'opte pel desdoblament de l'N-420. Amb tot es firmarà un altre document, que s'enviarà a la Generalitat, perquè desdoble la C-43 i la C-12 fins al port dels Alfacs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona