Infraestructures

RIPOLLÈS

3,8 milions de la llei de barris per a Ribes i Campdevànol

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va signar ahir els convenis als dos municipis

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va ser ahir al Ripollès per signar dos convenis de finançament d'actuacions aprovades dins la llei de barris de Ribes de Freser i Campdevànol. En el cas de Ribes, la Generalitat aporta 1,6 milions d'euros, un 75 per cent dels 2,2 milions d'euros en què l'Ajuntament ha quantificat actuacions en el barri del Pavelló, i la construcció d'un ascensor que connectarà els carrers Fonderia i el passeig de Santa Caterina, entre altres millores en l'espai públic. En la mateixa població, Nadal va inaugurar la nova llar d'infants municipal, amb cabuda per a 51 nens i nenes i que ha estat subvencionada al cent per cent del seu cost, de 678.125 euros, pel Departament d'Educació, el Pla Únic d'Obres i Serveis i la Diputació.

Pel que fa a Campdevànol, es va signar un conveni amb l'Ajuntament, també dins el Pla de Barris per fer actuacions en els espais més cèntrics per tal d'impulsar el comerç i millorar els equipaments. En total s'hi invertiran 2,9 milions d'euros, dels quals la Generalitat n'hi aporta 2,2 milions, també un 75 per cent del cost total. Una de les actuacions més rellevants serà la construcció d'un espai jove amb un cost calculat en 793.000 euros.

El conseller va animar els ajuntaments de menys de 10.000 habitants a acollir-se a la llei de barris, que ara preveu finançar tres quartes parts dels projectes presentats.

Nadal va reiterar que aquestes ajudes que la Generalitat destina als ajuntaments, al cap i a la fi són diners que provenen de les mateixes butxaques: les dels ciutadans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona