Infraestructures

Dénia estudia la reurbanització de la ronda de les Muralles

L'ajuntament està estudiant la possibilitat d'escometre una segona fase de reurbanització de la ronda de les Muralles per a condicionar el vial des de l'encreuament amb el carrer de Mirarrosa fins al túnel del castell. Aquesta actuació tindria un pressupost aproximat de 300.000 o 400.000 euros i permetrà connectar amb les obres de reurbanització del túnel, plaça del Consell i plaça de la Constitució que actualment estan duent-se a terme dins del projecte DéniaFutur.

Les obres, incloses en el projecte de rehabilitació integral del barri de les Roques, finalitzaran en un termini aproximat de deu o quinze dies i han consistit en una millora de les infraestructures i la posterior ampliació i adequació de voreres i l'arranjament de la calçada. A partir d'ara, hi haurà un únic carril per a la circulació, amb sentit d'entrada a Dénia.

En la vorera que recau en les muralles del castell s'ha habilitat un carril bici, que connectarà, a través del túnel, amb el centre de la ciutat i, en direcció oposada, amb les instal·lacions esportives i la Via Verda. Així mateix, està instal·lant-se una barana que separe la vorera del fossat que circumda les muralles i s'han col·locat bancs per al descans. Esta vorera estarà lliure de fanals i Només s'instal·laran en el fossat lluminàries que projecten una llum indirecta sobre les muralles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.