Infraestructures

equipaments

L'ajuntament de Castellfollit podria no anar a terra

L'advocat de l'Ajuntament diu que la sentència no ho mana

Per ell, el nou edifici només ha de complir la llei

L'ajuntament nou de Castellfollit de la Roca només s'ha d'adequar a la normativa urbanística local, segons el bufet Roca Junyent, que defensa l'Ajuntament, i no ha d'anar a terra parcialment. A hores d'ara, segons Josep López de Lerma, portaveu del bufet, l'Ajuntament ha fet allò que havia de fer, és a dir, ha acatat la sentència del Tribunal Superior de Justícia que declara il·legals les alçades i les alineacions del nou edifici, i ha anunciat que procedirà a executar-la. Com que la sentència no diu com s'ha d'executar, l'alcalde, Moisès Coromina, ha reunit tot l'equip legal i tècnic per fer-ne una interpretació. S'estan redactant diverses propostes per fer-les arribar a la part demandant, el veí Joan Gussinyer, que havia denunciat la il·legalitat, i al jutge que ha dictat sentència. No ha transcendit res sobre cap d'aquestes propostes, tot i que fonts properes a l'equip que les ha redactat han indicat que el compliment estricte de la sentència obligaria, tal com preveuen les normes urbanístiques de Castellfollit, a enganxar amb una paret mitgera el nou edifici a Ca la Paula, on el veí té dos pisos; així, per evitar-ho, sempre segons aquestes fonts, s'obriria la possibilitat d'una negociació.

El veí ha reclamat que l'Ajuntament enderroqui els dos metres de més d'altura que fa el nou edifici consistorial i que l'alineï a la resta d'edificacions de la zona en compliment de la sentència del TSJC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona