Infraestructures

Inaugurada la reforma del Poliesportiu Municipal de Banyeres de Mariola

La inversió es xifra en 355.479 euros

La consellera de Cultura i Esports de la Generalitat, ha inaugurat en el migdia de dimarts 23 de novembre, les obres de la reforma d'adequació dels vestidors i el canvi de paviment en la pista interior en el pavelló cobert, adequació dels vestidors de la piscina municipal i posada en funcionament d'ina instal·lació solar fotovoltaica. El projecte es trobava valorat en 355.479 euros i hi figurava inclós dins l'anomenat Pla Confiança a càrrec de la Generalitat.

La consellera ha comentat que “amb aquesta inversió s'ha convertit esta infraestructura en un magnífic espai per a la pràctica i el gaudi de l'esport a Banyeres de Mariola”. A nivell general de la comarca de l'Alcoià, el Pla Confiança ha suposat una inversió de quasi 23 milions d'euros repartits en 35 projectes que en les àrees de Cultura i Esport n'han sigut 12 valorats en 5,3 milions, per a que l'oferta cultural i esportiva aplegue a tots els punts del País Valencià, ha afegit la consellera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.