Infraestructures

infraestructures

Sant Feliu de Buixalleu fa tancar l'autòdrom

L'Ajuntament de la població de la Selva ha fet tancar el circuit de cotxes i motos per contaminació acústica

El circuit de la Selva va ser clausurat ahir per ordres directes de l'Ajuntament, segons l'alcalde, Josep Roquet, perquè incompleix la normativa municipal sobre Medi Ambient, pel que fa al soroll. La mesura de tancament és de tipus cautelar, després d'haver requerit al responsable, segons l'alcalde, diverses vegades sense haver obtingut resposta.

La decisió del tancament del circuit de carreres de cotxes i motos ha estat de l'Ajuntament, sense que hi hagi cap ordre judicial. Els Mossos d'Esquadra hi van ser presents a requeriment del mateix equip de govern per evitar aldarulls o enfrontaments entre el responsable de l'equipament, Eduard Blanch i l'alcalde.

Aquest és, per altra banda, un enfrontament que ve de lluny i que des del mes d'abril acumula expedients al jutjat de primera instància de Santa Coloma de Farners. Ahir va ser impossible establir contacte amb el responsable del circuit, Eduard Blanch. Però va ser molt més localitzable el mes d'abril passat quan va denunciar l'Ajuntament demanant quatre milions d'euros d'indemnització, perquè considerava que se li havia atorgat la llicència d'activitats per tirar endavant el circuit. Sempre segons Blanch, la pressió dels veïns va fer que l'alcalde es fes enrere i acabés qualificant d'il·legal una activitat que ell mateix havia aprovat. El clímax del dramatisme es va produir quan Blanch va manifestar que havia estat apallissat per dos homes amb accent sud-americà, que desprès d'encanonar-lo amb una pistola el van requerir per marxar del poble i abandonar l'activitat esportiva amb cotxes i motos. “Ves-te'n del poble, fill de puta”, va dir que li havien dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona