Infraestructures

Pego obre la piscina coberta després de mesos d'obres de remodelació

Després de mesos de reparacions per a deixar-la a punt, per fi s'ha pogut obrir les portes de la piscina climatitzada. De moment, i durant dos mesos, a la piscina coberta només es podrà practicar, bany i gimnàs lliure.

Recordem que després dels continus requeriments fets durant l'estiu des del consistori al Grup Caps perquè complira amb el contracte signat, el 22 de setembre, l'Ajuntament de Pego entrava a la piscina coberta per tal d'analitzar les deficiències de la mateixa i fer-se'n càrrec de la reparació i millora utilitzant la figura jurídica de l'execució subsidiària.

L'escàndol de l'incompliment de contracte de l'empresa adjudicatària que s'havia d'encarregar de “prestar els serveis de docència, salvament i socorrisme, control d'accessos a la piscina i manteniment de l'edifici de la piscina climatitzada”, entre d'altres qüestions, botava a l'opinió pública el 7 de juny, quan els treballadors i les treballadores, farts d'estar més de tres mesos sense cobrar ho van fer públic fent una vaga de dos dies, com a protesta per la seua precària situació. Això junt a d'altres incompliments com l'impagament del cànon durant un parell d'anys, van decidir l'Ajuntament de Pego a “la rescissió del contracte”.

Actualment, i durant dos mesos, la gestió de la piscina coberta estarà a mans de d'un grup format per dues empreses, mentres l'Ajuntament elabora l'expedient de contractació per a traure la piscina a concessió durant un temps limitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona