Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

Fulleda i Tarrés, millor connectades

Un milió d'euros per ampliar, posar vorals, tanques i senyalització a la carretera que enllaça els dos pobles

La tercera fase de la millora de la carretera LV-2012, que enllaça els municipis garriguencs de Fulleda i Tarrés es va signar ahir. El projecte ha estat adjudicat a l'empresa MiJ Gruas per un import d' un milió d'euros. L'obra consistirà en el condicionament, eixample, millora de la senyalització i pavimentació d'aquest vial que va de les Borges Blanques a la N-240 en el tram que afecta els dos municipis.

La primera i la segona fase dels treballs, inaugurats ja el febrer del 2008 van millorar tres quilòmetres, des de l'enllaç de la N-240 fins a Tarrés i en direcció a Fulleda. Amb un pressupost de 1.138.000 euros, va incloure una variant que permet no creuar el centre de Tarrés. Actualment aquest traçat té una amplada mitjana de 4,5 metres sense vorals, no existeix un sistema de drenatge longitudinal, la senyalització es troba molt envellida i no existeixen barreres de seguretat.

Durant la tercera fase, s'ampliarà la calçada fins als 7 metres, es projectaran quatre murs de contenció en els trams on l'orografia del terreny provoca caigudes i es construiran noves obres de drenatge amb canonades de formigó armat i un sistema de vorals de calçada. També es preveu col·locar la nova senyalització vertical i horitzontal, així com una barrera metàl·lica de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona