Infraestructures

Les obres de l'estació d'Agullent entren en la recta final

El nou camí d'accés a aquesta infraestructura ja està conclós

Les obres de condicionament de l'estació de ferrocarril d'Agullent i dels seus accessos estan ja entrant a la recta final. El pressupost global de la intervenció és de 161.347€, i l'obra, que s'ha executat en dues fases, ha estat finançada i executada directament per la Generalitat a través del Pla d'Inversió Productiva.

El nou vial d'entrada a l'estació, que incorpora la corresponent xarxa de recollida d'aigües pluvials, ja està totalment executat. Este nou camí, situat a 50 metres de l'actual, possibilita un accés més segur per als conductors, perquè no caldrà fer girs forçats.

També està molt avançada la millora de la plataforma de la parada de tren i els seus voltants. L'actuació que s'està realitzant a l'estació inclou elevar l'alçada de l'andana perquè quede al mateix nivell dels vagons de trens. A més a la vora de l'andana s'estan incorporant les mesures de seguretat pertinents, com bandes antilliscants, rajoles de botó i la senyalització groga normativa. També està ja en marxa la substitució de la marquesina existent per una de nova, l'ampliació i millorarà de l'enllumenat públic, la creació d'una zona d'aparcament de vehicles, i el condicionament d'una àrea de pas per a vianants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona