Infraestructures

Potries conclourà les obres del museu de ceràmica

El 70 % del finançament del conjunt de l'obra prové del Fons FEDER europeus

La Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació ha comunicat la concessió d'una ajuda de 190.708,66 € per a l'acabament de totes les instal·lacions de la Casa-Alfar d'Angel Domínguez. Aquesta ajuda permetrà tindre recuperada la totalitat de la casa de l'últim alfarer que va explotar l'ofici artesà al poble. Immoble que albergarà el Museu de Ceràmica de Potries, així com les instal·lacions necessàries per al total aprofitament de la Casa.

Aquesta concessió suposa un nou impuls al projecte de desenvolupament turístic i econòmic de Potries, un projecte que crearà ocupació al municipi, de forma directa: amb guies i informadors; però també de forma indirecta, perquè l'increment del número de visitants, potenciarà també la necessitat de serveis d'oci, de restauració, de comerç i, d'hostalatge.

La Casa d'Àngel Domínguez es convertirà en un pol al voltant del qual girarà tot el projecte de desenvolupament econòmic, basat en el turisme cultural, que Potries prepara des de fa anys. D'ací eixiran les rutes de visites, serà el centre de recepció de visitants i s'informarà de l'oferta comercial i de serveis que disposa el municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.