L'Ajuntament de Parets del Vallès aprova l'adjudicació definitiva de les obres d'urbanització del polígon Can Volart

El Ple de l'Ajuntament de Parets del Vallès ha aprovat, en l'última sessió del 21 de maig, l'adjudicació definitiva de les obres d'urbanització del polígon industrial Can Volart, situat a l'oest de la carretera C-17, segons informa l'Ajuntament.

L'obra s'ha adjudicat, per un import de 4,1 milions d'euros, a l'empresa UTE Can Volart Barnasfalt-Deumal, que s'ha compromès a fer un seguit de millores en el projecte aprovat entre les quals destaquen la implantació d'un aparcament per als vehicles del polígon mentre durin les obres, l'establiment d'una oficina d'atenció als industrials, així com millores en la zona verda de protecció de la Torre Cellers i la creació d'un carril bici.

El projecte d'urbanització preveu la repavimentació de les voreres, la millora de la calçada i l'habilitació de zones d'aparcament, juntament amb una reordenació de la vialitat del polígon. També està previst millorar l'enllumenat i les xarxes d'infraestructures del sector, a més de soterrar el cablejat aeri. Finalment, s'implantarà el mobiliari urbà i l'arbrat que millorin les condicions ambientals dels carrers del polígon.

La superfície total del sector que s'urbanitzarà és de 49,19 ha. Les quotes d'urbanització es liquidaran als industrials del polígon de manera fraccionada el setembre d'aquest any i l'abril de 2010, mentre que la darrera quota, del 20%, es farà efectiva a la finalització de l'obra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona