Infraestructures

argentona

Nou retard en la construcció del complex esportiu

L'inici de les obres, que arrossega tres anys de demora, està subjecte al fet que la Generalitat faci efectiva una subvenció que no se signarà fins a l'octubre

La construcció del nou complex esportiu municipal d'Argentona –que s'aixecarà on ara hi ha la piscina municipal que està tancada– acumula un nou retard. El motiu és que falta la signatura d'un conveni pel qual la Generalitat es compromet a finançar una part de l'obra, amb 1,4 milions d'euros dels 4,5 milions que costa en total. Tot i que s'havia assegurat que aquesta firma estaria feta el passat mes de març, el cert és que la Generalitat ha comunicat a l'Ajuntament d'Argentona la previsió que no es podrà materialitzar el conveni fins a l'octubre.

Per la seva banda, l'alcalde d'Argentona, Ferran Armengol (CiU), va qüestionar poder signar finalment el document a l'octubre. “Hi poso un interrogant perquè en el mandat passat ja ens van assegurar que això estaria firmat al març”, va dir davant de l'anunci de la Generalitat. No obstant això, Armengol va assegurar que la subvenció no perilla i va reiterar que un cop es materialitzi el conveni, començaran les obres.

LA XIFRA

1,4
milions d'euros
és la subvenció que la Generalitat atorgarà per a la construcció del nou equipament.

Acord amb la piscina de Cabrera

A tot això, l'antiga piscina d'Argentona fa mesos que està tancada. Per tal que els veïns no es quedin sense poder accedir a un equipament com aquest, l'antic equip de govern (TxA i CiU) va arribar a un acord amb Cabrera de Mar perquè els argentonins poguessin utilitzar aquest estiu la piscina cabrerenca a preu de resident. I és que durant l'estiu la piscina d'Argentona registra molta concurrència. L'any anterior s'hi van acostar uns 9.300 usuaris, dels quals 1.800 van comprar l'abonament per tota la temporada estival. Els argentonins que vulguin accedir a la piscina de Cabrera hauran de demanar un certificat d'empadronament i presentar-lo. Està previst que les obres del nou complex esportiu durin un any i mig, i el govern ja està estudiant solucions per al proper estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.