Infraestructures

S'adjudica el projecte de l'obra del Parador de Turisme de Morella

Una empresa de la vila serà l'encarregada de dirigir el projecte arqueològic

L'empresa que s'encarregarà de la construcció del Parador de Turisme de Morella, ja ha adjudicat el projecte arqueològic que s'executarà prèviament a l'edificació de l'immoble hostaler. L'empresa encarregada de la direcció d'aquestos treballs serà una mercantil de Morella. A més, l'elevat cost d'este projecte, sobre 1,5 milions d'euros, comporta la modificació del pressupost total del Parador de Turisme.

L'alcalde de Morella, Ximo Puig, ha visitat Madrid aquesta setmana per a mantindre una reunió amb el director general de Turespanya, Antonio Bernabé. L'edil ha pogut constatar el bon ritme de les obres, que avancen de forma paral·lela en els treballs del túnel d'accés i en les tramitacions per a escometre l'obra principal de construcció del complex hostaler. Puig afirma que “amb la persistència dels morellans continuarem avançant en este projecte fonamental per al desenvolupament socioeconòmic de la comarca”.

Respecte als treballs actuals, cal recordar que s'estan realitzant els desaigües pels quals s'evacuaran les aigües del futur Parador de Turisme i també s'ha finalitzat la solera del túnel, per la que entraran els vehicles. Tal com explica l'alcalde, “s'estan complint tots els terminis d'execució d'esta obra que és imprescindible per a la posterior construcció del Parador”.

Una vegada que finalitzen els treballs del sistema de desaigüe, començarà l'última de les fases de construcció del Túnel. En ella, es durà a terme l'extracció de terres, que donarà forma a la definitiva infraestructura. L'empresa encarregada d'estos treballs també ha repercutit en l'economia de la zona, ja que ha necessitat de distintes empreses de la comarca en l'execució de les distintes fases de construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona