Infraestructures

maresme

Malgrat de Mar inaugura avui el nou complex esportiu municipal

Té dues piscines cobertes i una altra a l'aire lliure i, en el futur, hi volen fer pistes de pàdel

Ha costat 5 milions, 2 dels quals els ha pagat l'Ajuntament

Malgrat de Mar gaudirà pròximament d'un nou equipament esportiu que té vocació de convertir-se també en un gran espai social de trobada. Es tracta del centre municipal d'esport i salut, que aquesta tarda inaugura l'alcaldessa, Contxita Campoy (PSC), a l'avinguda Josep Ragull i Vilaró, molt a prop del pavelló poliesportiu Germans Maragall.

El centre municipal, amb una superfície construïda d'uns tres mil cinc-cents metres quadrats, s'aixeca sobre un terreny de titularitat municipal. A banda del vessant esportiu, el nou centre també té una bona part dedicada a balneari. Així, a la planta baixa, on hi ha els accessos, s'hi troben la sala de vasos, els vestidors i la zona lúdica. La primera planta és per a tres sales on es duran a terme activitats esportives i una zona social. Al subterrani hi ha les instal·lacions tècniques. El complex ofereix dues piscines cobertes i una altra de descoberta; una zona de spa, benestar i relaxació; serveis complementaris de nutrició i estètica, i una gran varietat d'activitats dirigides. A més, l'empresa té previst construir, quan arribi als 2.800 abonats, tres pistes de pàdel a la zona exterior.

El complex no obrirà les portes fins a l'1 de setembre. Durant la pròxima setmana, s'organitzaran jornades de portes obertes per tal de donar a
conèixer l'espai a la ciutadania de Malgrat, però també de municipis propers com ara Palafolls i Santa Susanna, d'on s'espera també captar socis.

El complex esportiu ha suposat una inversió de prop de cinc milions d'euros, dels quals dos els ha posat el consistori i els tres restants, l'adjudicatària Esport i Salut Malgrat, SL, una empresa constituïda per Construcciones Caler, SL; Ingest Inversión y Centros Fitness, SL, i Integral Acción Local, SL. La companyia tindrà dret a explotar les instal·lacions durant els pròxims 30 anys. Les obres de construcció de l'edifici es van iniciar el mes de maig del 2010.

LA XIFRA

3.500
metres quadrats
d'instal·lacions esportives comprèn el nou recinte municipal.

LA DATA

01.09.11
és el dia
que obrirà les portes al públic per primer cop. Avui és la inauguració institucional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona